Meglágyult a gyűlölködők szíve? Leállították a "Norbi ellenes" csoportokat a Facebookon: "Épülj fel Norbi, aztán folytatjuk"

Fotó: Marton Szilvia - Origo -
Facebook gyűlölködés Schobert Norbert kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan mi is beszámoltunk róla, Schobert Norbert rosszul lett, mentőhelikopter vitte kórházba. Kiderült, hogy otthonában esett össze, felesége, Réka elárulta, hogy az állapotát sikerült stabilizálni, de jelenleg is kórházban fekszik. A hír annyira lesújtotta az embereket, hogy még a „Norbi-ellenes" gyűlölködő csoportok is leálltak tevékenységükkel a Facebookon.

Csütörtökön váratlanul rosszul lett és összesett Schobert Norbi, akit mentőhelikopter vitt kórházba. Réka nemrég Facebook-oldalán elárulta, hogy a fitneszguru jól van, az állapota stabil.

Úgy tűnik, hogy Norbi rosszulléte a gyűlölködők szívét is meglágyította, ugyanis, miután kórházba került, a „Norbi-ellenes" csoportok is leálltak tevékenységükkel a Facebookon.

Schobert Norbert gyülölködői is mielőbbi gyógyulást kívántak a fitneszgurunak Fotó: Marton Szilvia - Origo

Az egyik csoport adminisztrátora az oldalára kiírta, hogy megérintette Norbi betegsége, a csoport tagjai kapcsán pedig az a meggyőződése, hogy azok a jogos kritika miatt, nem pedig öncélú gyűlölködésből lettek tagok. Aki átélt már hasonlót, hogy a szerettével ilyesmi történik, az tudja, hogy az egyetlen emberi és méltó út az ima és az együttérzés. Norbi felépüléséig ezért archiválta az „apró hazugságok és egyéb nyalánkságok" Facebook-csoportot - írja a Blikk.

„A nagy Norbiréka biznisz" nevű csoportban pedig kiírták, hogy posztolnak az oldalukon a fitneszguru állapotáról, viszont megváltoztatták a csoport nyitóképét, amelyen jobbulást kívánnak a fitneszgurunak.

"Schobert Norbinak mielőbbi jobbulást, teljes felépülést kíván a csoport teljes közössége"

-írták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.