Bármikor megszülethet Polgár Kriszta kislánya: ennyit hízott a modell a terhesség alatt - Fotó

Polgár Kriszta várandós terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Polgár Kriszta harmadik gyermekével várandós, de bármelyik pillanatban megszülethet a kicsi: a 36. hétnél tart.

Polgár Kriszta a két fiú után ezúttal egy kislánnyal várandós. A gyerekek nagyon várják húguk érkezését, videó is készült arról, mennyire izgatottak a pici miatt. A kismama is jól van, különösen azért, mert ez az első terhessége, amikor nincs ágyban fekvésre ítélve, de azért ez a várandósság is tartogatott nehézségeket.

"+17 kg. 75 kg vagyok most (172 cm). Nem mondom, hogy kellemes, de amig a testem egy ilyen célt szolgál, hálás vagyok neki. Félidő előtt már elkezdtem hormonokat szedni, amik segítettek megállítani az összehúzódásokat. Ebből is adódik a hízás és persze abból, hogy nem edzhetek a 15.hét óta.
Hogy mi lesz a kilókkal? Kétszer már megoldottam, harmadjára is menni fog, de nem sürgetem. A sok babakocsis séta remélem segít majd" - írta még a fotóhoz, amelyen látható, mekkora már a pocakja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.