Tündéri: így reagáltak Polgár Kriszta fiai, amikor megtudták, kishúguk lesz – Videó

baba Polgár Kriszta terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Együtt tudta meg az egész család, hogy Polgár Kriszta kislányt vár. Két kisfia lyukasztotta ki a lufit, amiből rózsaszínű konfetti hullott ki.

Hatalmas az öröm Polgár Krisztáéknál, ugyanis két fiú után kislány érkezik a családba. Az egykori szépségkirálynő és párja úgy döntöttek, hogy a két gyerekkel együtt élik át a pillanatot, amikor kiderül a baba neme.

„A baba nemét borítékban kaptam meg és elvittem egy party kellékes boltba. Odaadtam az eladó srácnak, megkértem, hogy bontsa ki és töltse meg a lufit olyan színnel ami a borítékban van, én addig a kocsiban várok. Rajtam kívül ketten álltak sorba ugyanezzel a kéréssel, kicsit féltem is, hogy összekeverik... Az úton végig féltem, hogy ki ne pukkadjon a lufi és meg ne tudjam a kis családom nélkül, hogy ki teszi még boldogabbá az életünket" – írta Kriszta az Instagramon, és egy megható videót is feltöltött a nagy eseményről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.