Sárdobálás után békülés: újra együtt van Szegedi Fecsó és Bea

Forrás: Szegedi Fecsó/Instagram -
Szegedi Fecsó szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár botrányos körülmények között szakított Szegedi Fecsó és Bea, most újra összejöttek. Tulajdonképpen a férfi Instagram storyja buktatta le őket, vagyis a lány tetoválása, melyen ez áll: Fecsó, de mint kiderült többen is látták őket együtt, majd meg is erősítették a hírt: szent a béke közöttük. 

Szegedi Fecsó és Bea szakítása viharos volt. A lány kitálalt, hogy Fecsó megcsalta, sőt, azt is nehezményezte, hogy a férfi igencsak anyagias, aki ezt cáfolta, így egészen meglepő, hogy újra együtt vannak.

Forrás: Szegedi Fecsó/Instagram

A Blikk felhívta Beát, aki éppen Fecsóval volt, így mindketten megerősítették a hírt, hogy valóban kibékültek, méghozzá már több, mint egy hónapja. Valószínű ezért lehetett, hogy Bea akkoriban azt nyilatkozta, minden, amit Fecsóról korábban mondott, hazugság volt, és csak a düh vezette.

"Amit tegnap kiírtam, az hazugság volt, csak, hogy Fecsót bántsam. Semmi nem igaz abból. Harag van bennem, ami érthető. Szeretem még, és bosszúból, hirtelen felindulásból csináltam..." - írta akkor Bea.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.