Teljesen kivirult: vagány bőrszerkóban szexizett Gáspár Bea - Fotó

Forrás: Gáspár Bea/Instagram -
fotó fogyás bőrruha Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Bea lányaival, Evelinnel és Virággal együtt több, mint 100 kilót dobtak le magukról. A fogyás minden szempontból jót tett Beának: több az önbizalma és ami az öltözködési stílusát illeti, sokkal bevállalósabb lett.

Gáspár Bea Instagram-oldalára töltött fel pár dögös képet magáról, melyeken egy rövid fekete bőrruhát, egy bőrkabátot és egy bőrcsizmát visel. Bea csak úgy sugárzik, amióta leadott pár kilót: nemcsak az egészségének, hanem magabiztosságának is jót tett a fogyás.

Bea már több, mint egy éve átesett a gyomorszűkítő műtéten, jelenleg 70 kilóra beállt a súlya, de a műtétet továbbra is a legjobb döntésének tartja, hiszen a súlyfeleslege mellett egészségügyi panaszainak is búcsút intett. Rajongói is el vannak ájulva Bea átalakulásától, számos elismerő kommentet kapott Instagram-oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.