Gáspár Bea csak úgy sugárzik a fotóin, amit főként annak köszönhet, hogy életmódot váltott és megszabadult a súlyfeleslegétől. Sokkal fittebbnek, egészségesebbnek érzi magát, amit a rajongói is látnak rajta és rengeteg bókkal halmozzák el a kétgyermekes édesanyát. 

Gáspár Győző felesége, Bea már több mint egy éve átesett a gyomorszűkítő műtéten, ami után sokat fogyott, de mostanában csak úgy sugárzik. A rajongóknak is feltűnt, hogy úgy néz ki, mintha sokkal vékonyabb lenne.

Bea az egyik kommentelőnek válaszolva elmondta, hogy jelenleg 70 kilóra beállt a súlya, de a műtétet továbbra is a legjobb döntésének tartja, hiszen a súlyfeleslege mellett egészségügyi panaszainak is búcsút intett.

"Cukorbetegség, inzulinrezisztencia, pajzsmirigy alultermelés, ízületi gyulladás, vizesedés és alacsony vérnyomás. Ezeknek a kombója azt eredményezte, hogy nem tudtam fogyni, pedig sok mindent próbáltam. Most viszont a hormonháztartásom rendbejött, nem vizesedem, és már nem is fogyok. 70 kg vagyok és helyreállt minden rossz értékem: inzulin, pajzsmirigy" - válaszolta.

Legújabb fotójától pedig egyenesen elállt a rajongói szava, nem győzték dicsérni a kiváló formában lévő asszonyt.