Sáfrány Emese az anyaságról: "Még nem alakult ki a napi rutin"

Forrás: Sáfrány Emese/Instagram -
anyaság kisbaba rutin Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány héttel ezelőtt Emese és a párja, Ádám elindultak a szülőség útján. Nolen szépen fejlődik, és egyre több dolgot észlel a világból, minderről pedig a büszke édesanya a holnap megjelenő HOT! magazinban számol be.

"Próbáljuk hozzászoktatni a mi pörgős, dinamikus életünkhöz, így amibe tudjuk, bevonjuk, és visszük magunkkal. Többnyire viszont még itthon vagyunk, az ő saját környezetében. Sokat eszik és alszik" – kezdte a lapnak a sztáranyuka. "Még nem alakult ki a napi rutin. Hiába lőjük be fél 9-re az esti fürdetést, ő dönti el, hogy mikor alszik el. De úgy tűnik, érzékeli, hogy éjszaka mi alszunk, így akkor ő is ezt teszi, és kevesebbet van fenn két alvás között, mint nappal. Ettől függetlenül még nincsenek meg azok a fix órák a napon belül, amikor aludni szokott."

Sáfrány Emesé Forrás: Sáfrány Emese/Instagram

A friss HOT-ból az is kiderül, hogy a baba körüli feladatokban mennyire tudják segíteni egymást a párjával, ahogy azt is elárulja Emese, hogy milyen a munkamegosztás közöttük.

Keressétek a HOT! magazint digitális formában is, a digitalstand.hu/hot oldalon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.