Molnár Ferenc Caramel mindig is küzdött a kilókkal, most viszont úgy döntött, hogy egészsége érdekében teljes életmódváltásba kezd. 

Caramel mindig is hízékony alkat volt, s mostanában már nagyon érezte a derekán a pluszkilókat, arról nem is beszélve, hogy a levegőt is nehezebben vette, ha egy emelkedőn kellett felmennie. A jó kondi a koncertezéshez és az énekléshez is elengedhetetlen, ezért Caramel úgy döntött, hogy ideje életmódot váltani. Három-négy hónapja már jobban megválogatja, mit eszik, nem fogyaszt tejterméket, állati eredetű élelmiszert, nehéz húsokat, de péksüteményt, cukrot sem. Emellett rendszeresen mozog, ami meg is hozta az eredményt: az énekes már nagyjából 10 kilót adott le.

Azt figyeltem meg, hogy ha koncert előtt lemegyek az edzőterembe, akkor a színpadon sokkal több energiám van. Nekem a család miatt is nagyon fontos az egészségem, egy picit kevesebb kilóval is már sokkal jobban tudok játszani a kislányommal, a nyaraláson sem mindegy, hogy a tengerparton fel tudom-e dobálni a magasba, mert szeretném"

- mondta Caramel a Blikknek, aki azt is hozzátette, hogy nem áll mérlegre, neki a forma és a közérzet a fontos.