Berki Krisztián és Mazsi megvásárolták a babakocsit hamarosan érkező kisbabájuknak, a kommentelők azonban durván beleszálltak a a leendő szülőkbe.

Már tényleg csak pár hét, és a kezében tarthatja Berki Mazsi és Berki Krisztián első közös gyermeküket. A sztárpár választása egy elektromos babakocsira esett, és bár az édesapa először maga is úgy gondolta, felesleges erre költeni, végül a biztonságos technika miatt emellett tették le a voksukat.

A drága babakocsi nem mindenki tetszését nyerte el, Krisztián egyik követője ezt írta a poszt alá.

Annyira szerettétek volna azt a babát, legalább arra ne legyetek lusták, hogy tologassátok! Lassan a gépek fogják felnevelni a gyerekeket helyettünk...  

– fogalmazott a hölgy, amit Berki nem hagyott szó nélkül.

„Sajnálatos, hogy anyaként a lustaságot és nem a biztonságot véled felfedezni, még azok után sem, hogy a poszt arról szól! Tudod, Amerikában egy idős néni az unokáját tologatva hirtelen összeesett és a babakocsi szabadon továbbgurult, de babakocsi szerencsére nem ütközött autóval a felgyorsulása következtében; a sövényben landolt, ahol a baba kiesett a kocsiból, de szerencsére nem esett baja. Egy ilyen elektromos rásegítéssel rendelkező babakocsinál az elektromotor nem engedte volna felgyorsulni és elgurulni a babakocsit a babával együtt, hanem azonnal befékezi a lejtőn. Lustaság helyett óriási biztonság inkább"

– fogalmazott Krisztián, aki egy másik posztban azt írta, a babakocsi nem éri el az 500 ezret sem.

Akadtak olyan hozzászólók is, akiknek kifejezetten tetszett az elektromos babakocsi, és azt írták a poszt alá, ha lett volna régebben is ilyen típusú, biztosan ezt választják.