Beleszálltak a kommentelők Berki Krisztiánékba, amiért több százezres babakocsit vettek: ezt reagálta

Születés szülőség szülés babakocsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián és Mazsi megvásárolták a babakocsit hamarosan érkező kisbabájuknak, a kommentelők azonban durván beleszálltak a a leendő szülőkbe.

Már tényleg csak pár hét, és a kezében tarthatja Berki Mazsi és Berki Krisztián első közös gyermeküket. A sztárpár választása egy elektromos babakocsira esett, és bár az édesapa először maga is úgy gondolta, felesleges erre költeni, végül a biztonságos technika miatt emellett tették le a voksukat.

A drága babakocsi nem mindenki tetszését nyerte el, Krisztián egyik követője ezt írta a poszt alá.

– fogalmazott a hölgy, amit Berki nem hagyott szó nélkül.

„Sajnálatos, hogy anyaként a lustaságot és nem a biztonságot véled felfedezni, még azok után sem, hogy a poszt arról szól! Tudod, Amerikában egy idős néni az unokáját tologatva hirtelen összeesett és a babakocsi szabadon továbbgurult, de babakocsi szerencsére nem ütközött autóval a felgyorsulása következtében; a sövényben landolt, ahol a baba kiesett a kocsiból, de szerencsére nem esett baja. Egy ilyen elektromos rásegítéssel rendelkező babakocsinál az elektromotor nem engedte volna felgyorsulni és elgurulni a babakocsit a babával együtt, hanem azonnal befékezi a lejtőn. Lustaság helyett óriási biztonság inkább"

– fogalmazott Krisztián, aki egy másik posztban azt írta, a babakocsi nem éri el az 500 ezret sem.

Akadtak olyan hozzászólók is, akiknek kifejezetten tetszett az elektromos babakocsi, és azt írták a poszt alá, ha lett volna régebben is ilyen típusú, biztosan ezt választják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.