A botrány után először szólalt meg Nagy Laci: ilyen a kapcsolata barátnőjével, Sónyák Szilvivel

párkapcsolat Nagy László szerelem Sónyák Szilvia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jelentős indulatokat kavart a hír pár hónapja, hogy Nagy László és Sónyák Szilvi egymásba szerettek. Sok valótlan állítás is megjelent akkoriban, azonban a pár szerelmét ez sem tette tönkre. 

Nagy László és Sónyák Szilvia Köböl Anita rádiós műsorában meséltek kapcsolatukról. Bár szerelmük hatalmas felháborodást okozott, - Nagy Lászlót azzal vádolták, hogy még házas emberként jött össze a fitneszmodellel - ők töretlenül szeretik egymást - írja a Blikk.

- mondta Nagy László, aki 2020 decemberében költözött el feleségétől és 2021 januárjában ismerte meg Szilvit. Meglepte a nagy érdeklődés a magánéletét illetőleg, hisz a veszprémi kézilabdacsapat sportigazgatója csak szeretné kiélvezni a boldogságot kedvesével.

Nagy Laci és barátnője boldogok együtt. Forrás: Origo

Szilvivel együtt tervezik a jövőt, de tisztában vannak azzal is, hogy sokat kell dolgozniuk a kapcsolatukon. Szilvi ugyanis sokat csalódott a múltban, így Lacinak először le kell bontania a falait.

- nyilatkozta Szilvi, amiből azt lehet következtetni, hogy Laci jó úton jár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.