Krizsán Lili búcsúzott a Tv2 Sztárban sztár leszek! műsorától.

Krizsán Lili, a fiatal versenyző nagyon szomorú, hogy véget ért számára a műsor. Köllő Babett versenyzője könnyeivel küszködve mesélt a kiesés pillanatáról.

"Nem igazán tudok mit mondani jelenleg, olyan nagyszerű ez az egész csapat, és hogy itt lehettem. Egyszerűen rossz kiesni ebből a körforgásból. Rengeteget tanultam hangilag és emberileg is, magamról és másokról is. Csodálatos volt ez az egész. A nagymamámnak szerettem volna bizonyítani, remélem, büszke rám" - nyilatkozta a fiatal lány.

Lili az első élő show-ban Tóth Andi Néztek című dalát énekelte, legutóbb pedig Bebe Rexha bőrébe bújt. Majka nem kímélte a versenyzőket, így Lilivel sem bánt kesztyűs kézzel. Lili Urbán Edinával együtt a műsor végén a veszélyzónába került, de végül Lili számára ért véget a műsor.

A fiatal lány Instagram-sztorijában osztotta meg a kisesésével kapcsolatos érzéseit. Lili nem azért sírt, mert kiesett, hanem, mert végre az életben egyszer azt érezte, hogy tartozik valahová, és most megint egyedül maradt. Keményen dolgozik majd azon, hogy ami elkezdődött, az folytatódjon és kiteljesedjen.