Komoly átalakulásra szánta rá magát az extrém külsejű nő: megunta, hogy kinézete miatt rossz anyának tartják - Fotó

anyaság extrém külső változás átalakulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az extrém külsejű anyuka megunta, hogy kinézete miatt ferde szemmel néznek rá, ezért egy profi segítségével teljesen átváltozott.

A 24 éves, Kaliforniában élő Nyxiven elég extrém külsővel éli mindennapjait. A fiatal anyuka testének nagy részét tetoválások borítják, emellett több mint 40 piercingje van, ráadásul a nyelve is ketté van vágva. Nyxiven fülcimpáját annyira kitágították, hogy a karja is átfér rajta, így cseppet sem meglepő, hogy ha elsétál az utcán, tátott szájjal bámulják.

Nyxiven hosszú évek óta extrém külsővel él. Forrás: Instagram

Az édesanyát az zavarja a legjobban, hogy amikor kétéves kislányával van, összesúgnak a háta mögött, és kinézete miatt rossz anyának tartják. Nyxiven egyébként imádja extrém külsejét, és az sem zavarja, hogy a tökéletes haj és smink elkészítése esetenként több óráig tart. Most azonban úgy döntött, megjelenik a családja előtt úgy, ahogy hosszú évek óta soha: úgy, mint egy átlagos anyuka.

Az eredmény, amit egy profi sminkesnek köszönhet, szinte hihetetetlen:

A truly videójában bárki megnézheti Nyxiven átalakulását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.