A Ninja Warrior játékosa már másodszor próbál szerencsét a műsorban, ám mióta utoljára láttuk, fenekestül felfordult az élete.

Csütörtökön, vagyis ma lesz a hét utolsó selejtezője a Ninja Warrior Hungary műsorában. Mint mindig, most is 30 ninja-jelölt készül a megmérettetésre, és a 9 legjobb jut tovább a heti döntőbe. A jelöltek között van egy nagy visszatérő, Molnár Bálint, akinek teljesen megváltozott az élete, mióta utoljára láthattuk.

Bálint tíz éves házassága végére tett pontot. Feleségével még a gimnáziumban ismerkedtek meg, de 2020-ban arra jutottak, hogy véget vetnek közös életüknek. 

Az elmúlt időszakban azon dolgoztam, hogy az elmém fogságából kikerüljek. A feleségemmel gimnáziumi szerelem volt a miénk, 10 évig voltunk együtt és bár megpróbáltuk megmenteni a házasságunkat, sajnos nem sikerült, 2020-ban elváltunk" – vallotta be a Metropolnak Bálint. „A városi élet zaját magam mögött hagytam és a teljes elvonulást választottam, az elmúlt időszakot a Krisna-völgyben töltöttem

– tette hozzá a ninja-jelölt.

Molnár Bálint tíz éves házassága végére tett pontotForrás: TV2/Ninja Warrior Hungary

A vidéki élet és a kétkezi munka hatásos terápiának bizonyult, úgy érzem, hogy a kudarcok megerősítettek

– mondta Bálint, aki 2018-ban már a döntőig jutott a műsorban. Most szeretné felülmúlni akkori teljesítményét, és szeretné megnyerni a fődíjat is.