Hazaengedték a kórházból Esztergályos Cecíliát.

 A színésznő arról mesélt, hogy rosszul élte meg a kórházban töltött időt, végig feszültnek érezte magát. Most azonban ismét új erőre kap majd, hiszen végre otthon lehet, ahol férje minden kívánságát lesi. 

"Nagyon vár, mégpedig a kedvencemmel, makaróni milánói módra, borjúbécsi, és lesz hozzá savanyka is" – nyilatkozta mosolyogva a színésznő, aki azt is elárulta, hogy imád enni, egyáltalán nem tart attól, hogy meghízik.

Esztergályos Cecília nemrégen felkeresett egy plasztikai sebészt is.Forrás: Life TV

"Mielőtt megműtöttek, két hétig volt rajtam egy gép, tetőtől talpig, olyan volt, mint egy páncél, amit nem lehet levenni. Borzalmas volt, hát akkor nem igen volt étvágyam, nagyon lefogytam" – folytatja Cecília, aki arról is őszintén beszámolt milyen érzés megélnie, hogy már nem lesz fiatalabb - írja a Blikk rúzs.

"Öreg, öreg, öreg vagyok. Tavaly elmentem egy plasztikai sebészhez, szerettem volna felvarratni a tokámat, mire az orvos azt mondta: »Nincs értelme, már túl öreg hozzá.« Azóta nem foglalkozom ezzel, mert ha igen, szomorú és depressziós leszek" - zárta sorait a színésznő.