Harmadszor is megműtötték Esztergályos Cecíliát: ez vár a színésznőre a következő hónapokban

Forrás: Facebook/Cecília Esztergályos -
Esztergályos Cecília műtét rehabilitáció csípő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hónapok óta tart Esztergályos Cecília kálváriája, ami azzal indult, hogy kiugrott a színésznő csípője. A művésznőt háromszor is meg kellett műteni, szerencsére már hazaengedték a kórházból és otthon lábadozik. 

Esztergályos Cecíliát júliusban műtötték meg először, amikor egy rossz mozdulatnak köszönhetően kiugrott a csipője. Szeptember végén ismét kés alá kellett feküdnie, ugyanis rosszul lett a színpadon és azonnal kórházba kellett szállítani. Majd egy héttel ezelőtt ismételten kórházba került.

Esztergályos Cecíliát harmadszorra is meg kellett műteni. Forrás: Facebook/Cecília Esztergályos

- mesélte a színésznő a Blikknek, aki nagyon hálás a rengeteg szeretetért, amit kollégáitól kap, akik csak azt szeretnék, hogy gyógyuljon meg miharabb. A leghálásabb azonban mégis csak férjének, aki ebéddel fogadta, amikor hazatért a kózházból és mindent megtesz azért, hogy a színésznő jobban érezze magát.

- tette hozzá Esztergályos Cecília, aki szerencsére nem veszítette el az optimizmusát és derűs hangulatát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.