Szombaton jön a Dancing with the Stars idei Riszaviadala, ahol visszatérnek az első évad sztárjai. A kihagyhatatlan showban táncparkettre lépnek a tavalyi győztesek: Gelencsér Tímea, Pásztor Anna, Osvárt Andrea, Noszály Sándor, Emilio és a világsztár Gabriela Spanic is. A még versenyben lévő hat párosnak nemcsak velük közösen, hanem egymás ellen egy-egy párbajon is meg kell mutatnia, mit tud, hogy az este végére kiderüljön, kik jutnak a Dancing with the Stars idei elődöntőjébe.

Egy év után öt versenytársával közösen az idei Riszaviadalon visszatér a Dancing with the Stars színpadára a latin-amerikai telenovellák koronázatlan királynője, Gabriela Spanic.

"Nagyon örülök neki, hogy újra itt lehetek Magyarországon. Jó volt találkozni szombaton az előző évad szereplőivel, s már alig várom, hogy a következő adásban újra színpadra állhassak. Annyit elárulhatok, hogy Andrei egy nem mindennapi koreográfiát talált ki abból az alkalomból, hogy hárman fogunk táncolni Andival együtt" – mondta Gabriela Spanic.

Gabriela Spanic szombaton újra parkettre lép a Dancing with the Stars élő showjábanForrás: TV2

"Az elmúlt egy évben sokszor eszembe jutott Magyarország, hiszen sok szép emlékkel gazdagodtam az előző évben itt töltött négy hónap alatt. Most pedig, hogy ismét itt vagyok nálatok, kicsit tényleg olyan, mintha hazatértem volna" – tette hozzá.

A tavalyi győztes, Gelencsér Tímea szombaton Árpa Attila és Stana Alexandra párosához csatlakozik; Pásztor Anna Kamarás Ivánnal és Mikes Annával táncol majd; Osvárt Andrea Kinizsi Ottót és Szőke Zsuzsannát erősíti; Noszály Sándor a Kozma Dominik – Lissák Laura duóhoz társul be, míg Emilio Nagy Réka és Hegyes Bertalan oldalán táncol majd.

A Riszaviadalon azonban a még versenyben lévő párosoknak nemcsak a tavalyi évad sztárjaival kell parkettre lépniük, hanem egy különleges párbajon is meg kell mutatniuk, mit tudnak. Egymást legyőzve szerezhetnek majd egy-egy plusz pontot a zsűritől. Az extra pontok pedig mindenkinek jól jönnek, hiszen a tét egyre nagyobb: szombat este eldől, melyik az az öt páros, aki ott lesz a Dancing with the Stars idei elődöntőjében.