Dancing with the Stars visszatérés Gabriela Spanic kisfia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Múlt héten szombaton újra láthattuk Gabriela Spanicot a Dancing with the Stars élő show-jában. A következő adásban pedig Tóth Andival és korábbi táncpartnerével, Andrei Mangrával lép parkettre.

Gabriela Spanic ismét visszatért Budapestre, ám nem egyedül, kisfia és édesapja is elkísérte őt. A tánc mellett a színésznő szeretné élete két legfontosabb férfijának megmutatni hazánk szépségeit.

"Itt van velem a kisfiam, Gabriel de Jesús és az édesapám is, aki először van Magyarországon. Nagyon tetszik neki az ország és amit rögtön megjegyzett, hogy a nők gyönyörűek. Ő egy nagyon vidám ember, nagyon csodálja a női szépséget, természetesen tiszteletteljesen, de mindig megdicséri a szebbik nemet" - mesélte Gabriela, aki azt is elárulta, hogy édesapja horvát származású, ennek ellenére még sosem járt az országban, így szeretnének oda is ellátogatni.

"Nem tudom, sikerül-e, mert nagyon rövid időm van itt. Amint vége az újabb Dancing-szereplésnek, újabb feladatok várnak rám Mexikóban. Kaptam egy fontos szerepet, amelyben énekelnek és táncolnom kell, lesz egy színházi bemutatóm és egy újabb telenovella is, szóval rengeteg dolog vár rám, így vissza kell utaznunk" - magyarázta Spanic, aki nemrég tudta csak meg, hogy a TV2 Magyarországra szeretné hívni.

"Szívesen jöttem, mert így újra láthatom a magyar barátaim, nagyon otthon érzem itt magam, csodás emberek, nem is beszélve arról, milyen jó lesz újra Andrei-el táncolni, akit nagyon szeretek, nem véletlen hívtam el magamhoz Mexikóba" – tette hozzá a színésznő.

Andrei Mangra meglepő dolgot árult el Gabriela Spanicról - ilyen körülmények között él a színésznő

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.