Pikáns titok derült ki Dundikáról: táncosként rázta hosszú ideig ebben a műsorban

Majka Lagzi Lajcsi Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Lajcsi vált Majka céltáblájává a Sztárban sztár leszek! műsorában, de a mulatós sztár nem hagyta szó nélkül a beszólást: Majka feleségének, Dundikának a táncos múltjára tett egy csípős megjegyzést. 

A Sztárban sztár leszek! legutóbbi adásában Szakács Szilvi Aradszky László: Isten veled, édes Piroskám című dalát adta elő. A produkció hibátlanra sikeredett, Majka azonban elejtett egy csípős megjegyzést: "Örülök, hogy visszajött Lagzi Lajcsi dáridós hangulata a műsorba, ami nem is baj, mert pont egy hete volt az óraátállítás, így nagyon aktuális" - amivel Lajcsi évek óta húzódó perére célzott - írja Blikk.

A trombitás-showman reagált az elhangzottakra. Forrás: TV2

Lajcsi a beszólást nem hagyta reagció nélkül, már üzent az énekes-rappernek: „Mivel Majka felesége, Dundika táncosként sokáig volt állandó szereplője a műsoromnak, a Dáridónak, így közvetlen információi lehetnek rólam. Majka erről már többször tanúbizonyságot tett".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.