"Lehet utána csinálni… nagy okosak" - Rubint Réka keményen visszaszólt a fiát kritizálóknak

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Rubint Réka kritika fia Schobert Norbika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka fiát, Norbikát a múltban sokat támadták, ő azonban úgy döntött, majd az eredményeivel mutatja meg, hogy a fanyalgóknak nincs igazuk. Így is lett, Réka pedig emlékezteti a kritizálókat erre. 

Rubint Réka hihetetlenül büszke nagyobbik fiára, Norbikára, és lehet is, hiszen a fiú nagyon keményen dolgozott azért az eredményért, amit elért. Előtte sok kritika érte őt a kinézete miatt, de ma már senki nem támadhatja, csak megpróbálhatnak a nyomába eredni. Emlékeztette is a fanyalgókat Réka, hogy régen mennyien bántották gyermekét, aki most 26 perc alatt fut le 7 kilométert.

Rubint Réka beszólt a fiát kritizálóknak Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"

Mennyien bántották! Mennyien becsmérelték! Nos! Akkor most mi van?! Jaaa! Megcsinálta?! Igen! Ja! Az nehéz?! Igen! Nehéz, mert kitartó, következetes munka kell hozzá és hihetetlen nagy önfegyelem!!! Na! Akkor most lehet utána csinálni...nagy okosak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.