Schobert Norbikát bántják a rajongók: a kisfiú nem érti, miért

bántás Rubint Réka Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi és Rubint Réka középső gyermeke, Norbika az elmúlt egy évben lefogyott, és tiszta izom lett. A büszke szülők megosztották kisfiuk előtte-utána fotóját a rajongóikkal, hogy büszkélkedjenek és motivációt adjanak. A fotó alatt elszabadult a pokol...

"Mindig vannak kritikusok, de szerencsére azért sokkal több a gratuláló, támogató hozzászólás. Vannak, akik elismerik, milyen nagy dolog, amit Norbika elért. Én is ezért osztottam meg az előtte-utána fotót, mert hiszem, hogy sokaknak erőt adhat, bátorítást, hogy vágjanak bele az edzésbe. Persze, régen, amikor Norbika kisebb volt, azért támadtak, hogy miért husi. Most pedig azzal piszkálják, hogy biztosan mi, a szülei erőltettük rá, hogy ilyen sportosan kell kinéznie. Biztosan addig unszoltuk, míg el nem kezdett edzeni. Ez egyáltalán nem igaz"mesélte a Blikknek Rubint Réka, aki hozzátette azt is, hogy ismert emberek gyerekeinek nehezebb az élete.

"Mindig elmagyarázom nekik, hogy a sikeres és jó embereket mindig támadják. Ráadásul, mivel ők ismert emberek gyerekei, így fokozottan igaz ez rájuk. Persze, sajnálom a fiamat, majd megszakad a szívem, amikor szomorúan jön oda hozzám, majd azt kérdi: anya, miért bántanak és támadnak? Mondtam neki, nem szabad visszatámadni, el kell engedni a kritikákat. Szülőként az a feladatom, hogy ilyenkor megvédjem, és mellette álljak."

Természetesen a negatív kommentek mellett többségben vannak azok, amik méltatják a kisfiú kitartását és eredményeit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.