"Amit a Molli kiejt a száján, azt megkapja" - Erdélyi Mónika lánya semmiben nem szenved hiányt

Forrás: Vadnai Szabolcs/Vadnai Szabolcs -
YouTube Molli Erdélyi Mónika lánya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A YouTube-ra költözött Palik László, aki az első alkalommal a videómegosztó nagy sztárjait hívta meg műsorába, köztük Erdélyi Mónikát is, aki mesélt csatornájáról, amelyen lányával közösen szerepel, és azt is elárulta, milyen anyagi juttatást kap Molli a videókban való részvételért.

Erdélyi Mónika a televíziózásból tért át az online világba, ahol hatalmas sikereket ért el, több YouTube sztár között őt is vendégül látta Palik László, a Palikék világa by Manna című YouTube-műsorban. Palik László és csapata elárulták: közösen üvöltöttek fel, hogy nekik először Mónikával kell beszélgetniük, hiszen ugyanonnan jött, ahonnan ők is, egyetlen különbség van köztük: hogy Mónika az elmúlt tíz évben felépítette már a csatornáját. Laci viccesen meg is kérte őt: „Kérlek Móni, taníts!"

Erdélyi Mónika mindent megad a lányának Forrás: Vadnai Szabolcs/Vadnai Szabolcs

Palik arra is rákérdezett, hogy anya és lánya milyen arányban részesülnek a sikeres csatorna bevételéből.

A Palikék világa by Manna első adásában Palik Laci, Wágner Tamás és Konyári Edinka vendége lesz még néhány nem mindennapi YouTube sztár: zsDav, a több mint félmillió követővel rendelkező gamer, valamint Kamionos Laci, aki a kamionosok életét mutatja be rendkívül népszerű videóiban. Rajtuk kívül ellátogatott a műsorba az egész Bánki család, amelynek legfiatalabb tagja Csani, aki 3 éves kora óta gyárt videókat és jelenleg 169.000 feliratkozóval rendelkezik, de vele tartottak szülei és testvére, Bánki Beni influenszer is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.