Erdélyi Mónika vallomása: elárulta, miből él most, hogy a tévézés már nincs jelen az életében

műsorvezető Mónika-show Erdélyi Mónika család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erdélyi Mónikát az ország a Mónika Show-ban ismerte meg. Az egykori televíziós nem sokat változott azóta, hiszen a mindig mosolygós műsorvezető jókedve továbbra is töretlen. 

Erdélyi Mónika a Best magazinnak mesélt arról, mivel foglalkozik mostanában.

Erdélyi Mónika visszatért régi szakmájához Forrás: Vadnai Szabolcs/Vadnai Szabolcs

"A tévézés háttérbe szorult, habár jelen van az életemben, feltűnök egy-egy produkcióban. Olykor sajnálom, hogy nincs saját műsorom, szerettem, jó érzés és klassz volt, hogy egy egész show rám épült. Az egy feszített tempót követelt meg, ma lassabb az életem" - nyilatkozta Mónika. Minden reggel ő viszi az iskolába lányát, Millit, majd ezt követetően hazamegy és megtervezi a napját. Az egykori műsorvezetőnek több szakmája is van, dolgozhatna akár párterapeutaként, vagy cukrászként, de jelenleg a közgazdász végzettségégnek köszönhetően pénzügyekkel foglalkozik.

Visszanyúltam a régi szakmámhoz, anyukám pénzügyi szakember, privát banki tanácsadással foglalkozik, vele dolgozom együtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.