Szomorú bejegyzést tett közzé az Omega: "Azon gondolkodunk, mennyire volt sorsszerű"

Kóbor János Omega lemez Kóbor János állapota sors
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Omega újabb szomorú bejegyzéssel jelentkezett: a Testamentum lemez zenei- és szövegvilága sorsszerűnek bizonyult.

Tavaly veszítette el az Omega két tagját, Mihály Tamást és Benkő Lászlót, most pedig Kóbor Jánosért aggódnak, aki kórházban fekszik.

Az Omega tegnap arra kérte a rajongókat, hogy közösen imádkozzanak Kóbor Jánosért. Friss posztjukban pedig azt írják, hamarosan megjelenő lemezük előrevetítette a zenekar életének nehéz időszakát.

"Három napja emlékeztünk meg Benkő Laci halálának évfordulójáról. Ma van egy éve, hogy Mihály Tamás is eltávozott közülünk. Alig egy hete robbant a hír, hogy Kóbor János, Mecky is kórházba került. Miközben szorítunk érte, azon gondolkodunk, mennyire volt sorsszerű a Testamentum lemez zenei- és szövegvilága.
A Testamentum hamarosan megjelenő hanglemez-változata 3 dallal bővebb, mint a CD. Ezért egy maxi CD is a boltokba kerül, a lemez megjelenésével egy időben. A kislemez alcímét Mecky javasolta még hónapokkal ezelőtt, az egyik dal címe után. Bízzunk benne, hogy Mecky felépülése után csak legyintünk ezekre a véletlenszerű összecsengésekre!" - írták a bejegyzésben.







Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.