Hal a tortán: Zsidró Tamás elaludt Köllő Babett vacsorája után - Videó

Zsidró Tamás Vacsora Köllő Babett Hal a tortán videó alvás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a héten Köllő Babett, Katus Attila, Ördög Nóra, Keleti Andrea és Zsidró Tamás főztek egymásnak a Hal a tortán című műsorban. A társaság annyira összeszokott, hogy a sztárfodrász még szundított is egyet Babett vacsorája után.

A negyedik napon Köllő Babett vendégelte meg a Hal a tortán csapatát: Ördög Nórát, Keleti Andreát, Katus Attilát és Zsidró Tamást. Babett a finom vacsora után egy kis produkcióval is készült: nagybátyjának, Köllő Tamásnak van a legmenőbb gyermekzenekara Magyarországon, így ő és Szabó Csila zenélt az illusztris társaságnak. A csapat nagyon élvezte a dalokat, míg Zsidró Tamás elfeküdt a méretes babzsákon és lassan a szemei is lecsukódtak.

- mondta Babett, aki egyáltalán nem haragudott meg a sztárfodrászra.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.