Bódi Guszti és Margó felkészültek a legrosszabbra: 50 milliós biztosítást kötöttek

Thaiföld Bódi Guszti biztosítás nyaralás koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Guszti és Margó idén is pár hetet tölt Thaiföldön, mely nemcsak a pihenés, hanem az egészségük szempontjából is fontos. A koronavírus-járvány miatt a házaspár felkészült a legrosszabbra: olyan biztosítást kötöttek, mely 50 millió forintig védi őket. 

Guszti és Margó hosszú évek óta járnak Thaiföldre, idén Phuket az úticél. Bár a koronavírus-járvány most megnehezíti az utazást, a Bódi házaspár már megkapta mindhárom védőoltást, így nyugodtan indulnak neki a nagyvilágnak. Úgy tudják, hogy Thaiföldön alacsony most a betegek száma, bár szerintük a tengerparton amúgy is jobban tartják az emberek a távolságot.

Bódi Guszti és Bódi Margó nagyon szeretnek utazni. Forrás: Facebook/Bódi Margó

- nyilatkozta az AC News-nak Bódi Guszti.

A házaspár minden évben fittebben és egészségesebben tér haza a téli nyaralásukból, ugyanis az egészséges és kiváló ételeknek köszönhetően mindig sikerül pár kilótól megszabadulniuk.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.