Több mint testőr gyerekkor egészség okosóra időskor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már csak azért is, hiszen mindig könnyedén velünk lehet, segíthet egészségünk megőrzésében a napi aktivitásaink, vérnyomásunk, véroxigén szintünk, alvásunk figyelésével. Könnyedén észrevehetjük az értesítéseket is, és a telefonnal szinkronizálva hívásokat is fogadhatunk vagy kezdeményezhetünk vele.

Az okosóráknak számtalan hasznos funkciója van: többsége tudja az aktivitás mérését, az alvás figyelését, tehát az egészséges életmódot nagyban segítheti. Lehet vele telefonnal összekötve hívást kezdeményezni, fogadni, és az értesítéseket is sokkal egyszerűbb az órán megnézni, hiszen az ember csak rápillant a csuklójára.

Meglepő módon az idősebb korosztály életét is nagyon sokféleképp megkönnyítheti, már léteznek kifejezetten ennek a korosztálynak készült okosórák. Ezekben van SOS hívás funkció, elesés-szenzor, GPS pozicionálás. Meg lehet nézni, hol jár az illető, és azt is, hogy hol járt az elmúlt napokban.

Azoknak a gyerekeknek is tökéletes, akiknek szülei még nem akarnak telefont venni, hiszen ezzel könnyedén be lehet vezetni őket az okos készülékek világába.

Ha szeretnél még több hasznos információt megtudni az okosórákról, nézd meg a Több mint testőr videóját:

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.