Megtörte a csöndet a gyászoló özvegy: képtelen feldolgozni koronavírusban elhunyt szerelme halálát

járvány özvegy gyász Carlos Marín koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az II Divo spanyol származású sztárja, Carlos Marin 53 évesen halt meg koronavírus fertőzésben. Az énekes sztár egyszer már megküzdött a koronavírussal: akkor is kórházi kezelésre és oxigén-utánpótlásra szorult. Özvegye, Geraldine Larossa képtelen feldolgozni szerelme halálát.

Ahogy mi is megírtuk, nem ébredt fel a mesterséges kómából, kórházban hunyt el az 53 éves énekes, Carlos Marin. A koronavírusban elhunyt világsztár halálhíre az egész világot sokkolta. A zenész volt felesége, Geraldine Larossa a közösségi oldalán vett búcsút férjétől.

"A legtöbb ember már tud róla, de elmondom még egyszer, mert azt akarom, hogy az egész világ tudja: Carlos Marin volt és marad életem nagy szerelme. Ő a legkedvesebb és legnagylelkűbb ember a világon. Meg akartuk ismételni ezt a pillanatot, de nem számít, mert tudom, hogy az univerzum még milliószor összehoz minket. Milliószor fog minket összeadni, ebben nem kételkedem. Teljes lelkemmel szeretlek. A keresztlányod őrülten szeret téged. Tudom, hogy itt vagy mellettem és a családunk mellett, de hatalmas űrt hagytál az életünkben. Szeretlek, drágám. A hangod, a boldogságod, a szereteted és a humorod átitatja a lelkemet. Te vagy az én nagy szerelmem, aki meghatározta életem ritmusát. Szeretlek" - olvasható a megtört özvegy írásában, a Blikk fordításában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.