Óriási bulival ünnepelte születésnapját a gyönyörű műsorvezető, Gelencsér Timi - Fotó

Gelencsér Tímea ünneplés videó party születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A minap ünnepelte születésnapját a gyönyörű szépségkirálynő és műsorvezetőnő, Gelencsér Tímea, aki Instagram-oldalán örömmel osztott meg élményeket a neki szervezett partyról. 

December 22-én ünnepelte a szépséges Gelencsér Timi a 28. születésnapját. A szépségkirálynőt meglepetések sorozata érte egész nap, így a helyszínen is óriási volt a meglepődöttsége. Timi a követőivel egy fotósorozatot is megosztott közösségi média oldalán.

A TV2 tehetséges riportere és műsorvezetője csupán ennyit írt a fotó alá:

Instagram bejegyzésében számtalan fotót osztott meg barátaival, azonban amellett nehezen lehet elmenni, hogy csillogó rózsaszín ruhájában Timi igazán ragyogott a születésnapján.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.