Szomorú véget ért a két hazai sztár barátsága, most kiderült, hogy mi történt: "Nálam minden embernek egy esélye van"

Forrás: Shutterstock -
Szilágyi Szilvia Nagy Bogi barátság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szilágyi Szilvi és Nagy Bogi hosszú ideje voltak legjobb barátnők, azonban a rajongóiknak feltűnt, hogy egy ideje mintha valami megváltozott volna.

A rajongóknak feltűnt, hogy Szilágyi Szilvi és Nagy Bogi az utóbbi időben egyáltalán nem mutatkoztak együtt, pedig régóta igazán közeli barátságot ápolnak egymással. Egy bátrabb rajongó megragadta az alkalmat, és amint Caramel felesége lehetőséget adott a kérdezésre, megpróbált utánajárni a dolognak:

"Ez egy olyan kérdés, amit nem úszhatok meg úgy érzem...Nem is szeretném! A barátságunk 'elfáradt'. Szeretném tiszteletben tartani, ami volt, mert sok évig volt szinte családtag nálunk... de skorpió vagyok! Nálam minden embernek egy esélye van... és életfeladatom megtanulni megbocsátani! Egyelőre nem megy..." - válaszolta Szilvi.

Szilágyi Szilvi Nagy Bogi Forrás: Instagram/Szilágyi Szilvi

Nagy Bogit nemrég csúnyán megszégyenítették a közösségi oldalán, ahol egy kommentelő durva szavakkal rúgott bele.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.