Nagyon csúnyán megalázták a fiatal énekesnőt a közösségi oldalán: ezt még Balázs Andi sem hagyta szó nélkül

megszégyenítés komment Nagy Bogi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal énekesnőt, Nagy Bogit csúnyán megszégyenítették a közösségi oldalán, ahol egy kommentelő durva szavakkal rúgott bele. A történteket Balázs Andi sem hagyta szó nélkül.

"Téged honnan kellene ismerni? Kb. egy 3 gyermekes anyának nézel ki ilyen fiatalon, meg elég bandzsi is vagy. Szerintem ezeken változtass"

– írta egy ismeretlen nő Nagy Bogi Instagram-oldalán az egyik képe alá.

A fiatal énekesnő nem hagyta szó nélkül a kapott vádakat, egy posztban reagált a fenti

"Hálás vagyok minden porcikámért. A hibáimért is. Már nem zavar, hogy nem nézek ki úgy, mint a világunk ideális női képe. Rajtam van felesleg, nekem van narancsbőröm, van striám és szeretem. Szerencsére a test egy változó dolog és,ha szeretném, akkor bármikor tudnék rajta változtatni. Most viszont nem akarok mert szeretem a tükörképem. És ez nagyon jó érzés. Büszke vagyok" –

írta Bogi.

Sokan felháborodtak a fenti negatív vélemény miatt, többek között Balázs Andi színésznő is, aki egy hosszú bejegyzésben kelt Bogi védelmére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.