Az egykori szépségkirálynő, Kulcsár Edina és Csuti számára embert próbáló volt a tavalyi év. Házasságuk válságba jutott, de mindent megtesznek azért, hogy megmentsék a kapcsolatukat, minden szinten összefonódott közös életüket.

A napokban Edina egy hosszú bejegyzésben írt arról, nem gondolta volna, hogy egy éven keresztül is tarthat a mélypont. Reménykedik abban, hogy az idei már boldogabb, jobb esztendő lesz, de még rengeteg munka áll előttük, hogy megmentsék a házasságukat. Most Edina férje, Csuti is megszólalt az ügyben.

Edinával hoztunk egy döntést, megbeszéltük, hogy most kicsit befelé fordulunk, és dolgozunk azon, hogy javítsunk a kapcsoltunkon. Mindent leírtam a posztomban, a feleségem mélypontra került, próbálok neki megadni minden támogatást, de időre van szükségünk. A részletekbe azonban nem szeretnék belemenni

Mindketten a házasságuk megmentésén dolgoznakForrás: Csuti/Instagram

– mesélte a Blikknek Csuti. A lapnak egy neve elhallgatását kérő informátor úgy nyilatkozott, hogy a pár kapcsolatát a sok munka tehette tönkre, hiszen több üzlettel is foglalkoznak egyszerre, emellett pedig egymásra nem jutott elég idejük.

Tudom, hogy sokat vétettem Edina ellen, de dolgozom rajta, hogy jobb ember legyek. Ott vagyok neki, ha szüksége van rám, de ha egyedül lenne, mert gondolkodni szeretne, azt is tiszteletben tartom.