"A feleségem mélypontra került" - nehézségeikről beszélt Csuti, Kulcsár Edina férje

Forrás: Csuti/Instagram -
Szabó András nehézségek Kulcsár Edina Kulcsár Edina házassága vallomás Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori szépségkirálynő, Kulcsár Edina és Csuti számára embert próbáló volt a tavalyi év. Házasságuk válságba jutott, de mindent megtesznek azért, hogy megmentsék a kapcsolatukat, minden szinten összefonódott közös életüket.

A napokban Edina egy hosszú bejegyzésben írt arról, nem gondolta volna, hogy egy éven keresztül is tarthat a mélypont. Reménykedik abban, hogy az idei már boldogabb, jobb esztendő lesz, de még rengeteg munka áll előttük, hogy megmentsék a házasságukat. Most Edina férje, Csuti is megszólalt az ügyben.

Mindketten a házasságuk megmentésén dolgoznak Forrás: Csuti/Instagram

– mesélte a Blikknek Csuti. A lapnak egy neve elhallgatását kérő informátor úgy nyilatkozott, hogy a pár kapcsolatát a sok munka tehette tönkre, hiszen több üzlettel is foglalkoznak egyszerre, emellett pedig egymásra nem jutott elég idejük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.