Kulcsár Edina: "A 2021-es év megmutatta nekem, hogy huzamosabban, akár 1 éven át is lehet rossz"

érzelem család lelkiállapot Kulcsár Edina nehézség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina őszintén vallott az elmúlt évben átélt nehézségeiről. 

Mostanában többször nyilatkoztak párjával, Csutival arról, hogy a kapcsolatuk egy nehezebb időszakon megy át. Úgy gondolják, hogy amíg a szerelem megvan közöttük, addig mindent megtesznek a házasságukért.

Edina különleges újévi köszöntővel jelentkezett, jelenlegi lelkiállapotáról vallott követőinek.

"Egy sokkal boldogabb új évet szeretnék mindenkinek kívánni, mert az ember mindig a jobbra törekszik. Sokáig gondolkodtam, hogy fel merjem-e vállalni azt az állapotom, ami a leginkább jellemző volt rám a 2021-es évben, de maradt még bennem annyi, hogy hű legyek önmagamhoz, így őszintén vállalom a nehézségeimet. Mindenkinek vannak rosszabb napjai, esetleg hetei, de a 2021-es év megmutatta nekem, hogy huzamosabban, akár 1 éven át is lehet rossz! Sokszor csak ültem, meredten bámultam magam elé és azon gondolkoztam, hogy miért is sírok? Hiszen megvan mindenem, egészségesek a gyerekeim és gyönyörű a családom. Aztán év végéhez közeledve végre kezdtem mindenre rájönni"

– kezdte a bejegyzését Edina.

„A mély időszakom azt idézte elő, hogy elvett a maximalizmusomból, így nem akartam mindent azonnal megcsinálni, mindenhova elmenni és a legtöbb, számomra szimpatikus munkát elvállalni. Sőt! Ezeket elkezdtem leépíteni, mert azt éreztem, hogy ebben az állapotomban nem tudom megcsinálni őket a tőlem elvárt szinten. és kedvem se volt. Így aztán több idő jutott arra, amivel korábban nem akartam szembenézni. Hogy átgondoljam az életem és feltárjam magamban a problémáim forrásait. Jó sok évvel ezelőttre mentem vissza és gondosan megvizsgáltam minden apróságnak tűnő dolgot is. Mondhatnám, hogy sokat bántottak, sok nehéz helyzetbe kerültem, ami igaz is, de nem foghatom másra, hogy ilyen szintre kerültem. Ha sok helyzetben nem hazudtolom meg azt, amilyen vagyok, nem másoknak akarok megfelelni, hanem magamnak, akkor ezeket a szituációkat is könnyebben vettem volna, szóval csak is én vagyok a felelős! Mindig mindent túl lazán vettem és semmit sem akartam úgy igazán megélni, mert a naptáram azt mutatta, hogy nem tehetem meg, így felülkerekedtem mindenen. Persze, ehhez is kellett erő, de, hogy megérte-e ? NEM! Megtörtént és kész.

A jó, hogy látok egy egyre erősebben pislákoló fényt az alagút végén, amiről már majdnem lemondtam, így most már nem csak lehajtott fejjel bandukolok az utamon, hanem egyre gyorsabban szedem a lábam és várom, hogy kijussak innen. Tudom, hogy hamarosan kiérek, mert fel mertem vállalni a családom és a szeretteim előtt az érzéseimet. Merek róla beszélni, amit persze eddig is megtehettem volna, de féltem, hogy ezzel bennük rossz érzéseket keltek, de akik ismernek, látták rajtam, hogy valami nem stimmel, és most nagyon boldog vagyok, hogy rájöttem a megoldásra. Ezzel a reménnyel léptem át a 2022-es év küszöbét. Egészségben, sikerekben gazdag, nagyon BOLDOG új évet kívánok mindenkinek!"

olvasható a posztjában.

Kulcsár Edina súlyos betegségéről vallott: "Én majdnem biztos vagyok abban, hogy ez lelki eredetű"http://www.life.hu/eletmod/20211231-kulcsar-edina-sulyos-betegsegerol-vallott-en-majdnem-biztos-vagyok-abban-hogy-ez-lelki-eredetu.html"Csak a gyerekek miatt nem maradnánk együtt" - Újabb részletek derültek ki Csuti és Kulcsár Edina házasságárólhttp://www.life.hu/eletmod/20211215-csak-a-gyerekek-miatt-nem-maradnank-egyutt-ujabb-reszletek-derultek-ki-csuti-es-kulcsar-edina.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.