A házasságuk alatt végig kettős életet élhetett Horváth Gréta férje: ezt tette, hogy ne bukjon le

Forrás: Instagram/Horváth Gérta -
Horváth Gréta házasság megcsalás férj félrelépés Meggyes Dávid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy port kavart a napokban, mikor Horváth Gréta a közösségi oldalán tette közzé, hogy férje, Dávid elhagyta őt és kisfiát. Azóta kiderült, hogy egy másik nő miatt lépett ki a házasságból, ám nagyon úgy fest, korábban is több vasat tartott a tűzben...

Külső szemlélőként úgy tűnt, Horváth Gréta és Meggyes Dávid a celebvilág egyik legboldogabb, legkiegyensúlyozottabb, és persze legszerelmesebb párosa. Ezért is lepett meg mindenkit, hogy a férfi elhagyta Grétát és kisfiát, ráadásul egy másik nő miatt. Úgy hírlik, Dávid a Dancing with the Starsból ismert gyönyörű táncosnővel, Stana Alexandrával esett szerelembe, aki novemberben jelentette be, hogy válik szintén táncos férjétől, Köcse Györgytől.

Az elmúlt napokban egyre több minden derül ki Dávid és Gréta kapcsolatáról, pontosabban arról, mi történt a feleség háta mögött. A celebbé vált férfi már a házasság ideje alatt titokban flörtölt másokkal, és még ki tudja, mi mindent csinált. A Love Island című műsorból Niaként megismert Turi Xénia az egyike azoknak, akiknél Dávid bepróbálkozott. A dj-ként dolgozó Nia szerint rengeteg nő kapott vele egy időben üzeneteket Gréta férjétől, aki egyértelműen ismerkedni akart.

"Mivel akkor már egy ideje ismerősök voltunk a közösségi oldalakon, tisztában lehetett azzal, hogy korábban többször tettem ki olyan üzenetváltásokat, amelyekben barátnős, nős férfiak tettek ajánlatot. Ezért is lepett meg, hogy rámírt, mert tudta, hogy nekem szinte misszióm, hogy olyan nők mellé álljak, akiket a társaik a hátuk mögött megaláznak – magyarázta Nia, aki korában Dávid üzenetét is közzétette, ám nem nevezte meg.

Forrás: Instagram/Horváth Gérta

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.