Orvosi segítséggel esett teherbe Kasza Tibi felesége, Darai Andrea

Forrás: Instagram/darai_andrea -
terhesség Darai Andrea Kasza Tibi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kasza Tibi és felesége, Andi január elején jelentették be, hogy második gyereküket várják. Most kiderült, hogy a kicsi orvosi segítséggel fogant. 

Kasza Tibi és felesége Instagram-oldalukon jelentették be január elején az örömhírt, vagyis azt, hogy második gyereküket várják. A kismama követői azonban már régóta sejtették, hogy Manker terhes lehet, és bebizonyosodott, hogy a szemfüles rajongóknak igazuk van. Mostanra pedig az is kidrült, hogy ahogy első gyerekük esetében - aki 2018-ban látta meg a napvilágot -, most is orvosi segítséggel fogant meg a baba. Ennél többet azonban nem osztottak meg Andi terhességéről, de azt elmondták, Lora Bella várja már a testvérét, ők pedig bíznak abban, hogy jó kapcsolat lesz a gyerekek között.

"Picit aggódom, hogy lesz-e köztük testvérféltékenység, de azon leszünk, hogy a leginkább alkalmazkodjanak majd egymáshoz" - mondta Andi a Story Magazinnak.

Második gyereküket várják Forrás: Instagram/darai_andrea

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.