Hoppá! Nem ez az első alkalom, hogy dalban alázza egykori szerelmét Kulcsár Edina

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
válás új dal G.w.M Kulcsár Edina Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina és Csuti hetekkel ezelőtt egy-egy Instagram-posztban árulták el, hogy szakítanak egymással. Habár azóta számtalan nyilatkozat született, tovább árnyalja a házasságukról alkotott képet a szépségkirálynő új dala, amiben őszintén vall érzéseiről. Most az is kiderült, hogy nem ez az első alkalom, hogy dalban alázza volt párját a kétgyermekes anyuka. 

Edina nem sokkal a válás hírének kirobbanása után megjelentette új dalát, amivel mindenkit meglepett. Az egykori modellről ugyanis csak nagyon kevesen tudták, hogy az énekesi pályával is kacérkodik. Az új sláger azonban nem csak ezért meghökkentő. A dalszöveg ugyanis félreérthetetlen utalásokat tartalmaz, és úgy tűnik, Edina dalban mondja el bánatát.

A Bors megkérdezte Csutit, mit szól a dalhoz, ami róla és a házasságukról szól. Az influenszer-vállalkozót azonban nem lepte meg a szám, sem annak szövege. Kiderült ugyanis, hogy a férfi jól ismeri a dalt, sőt segítetett is gyakorolni Edinának.

"A dalon én már réges-régen túl vagyok, hiszen ott voltam a születésénél. Mi több, együtt énekeltük Edinával, csak éppen azt nem tudtam, hogy rólam szól"

- mondta Csuti.

Kulcsár Edina nem először alázza dalban kidobott pasiját Fotó: Csudai Sándor - Origo

A lap beszámolója szerint Kulcsár Edinánál nem egyedi eset a mostani, ugyanis

nem ez az első alkalom, hogy szakítása után hamar másik férfi karjaiban keresi a boldogságot, másrészt nem megy túl messzire az új szerelemért, hiszen másodjára választja a korábbi kapcsolatának egy közeli ismerősét.

Sőt, korábban is dalban adta ki magából a fájdalmát, amellyel a volt partnerének üzent. Edina először 2008-ban, ismeretlen, 18 éves lányként mutatta meg a hangját a Diamonds néven futó kevésbé sikeres formációban. A latin lány című klipben egy spanyol hölgyet alakít, aki összetöri a főhős szívét. Edina ezt követően nem próbálkozott az énekléssel, majd 2015-ben aztán feltűnt A Nagy Duettben, ahol sokak meglepődtek azon, milyen jó hangja van.

Edina azokban a hónapokban volt párja, Máté oldalán volt látható, bár már jól ismerte Csutit, hiszen egy baráti társaságba tartoztak. Ugyanazon év végén a szépségkirálynő bejelentette, hogy szakított Mátéval, majd a következő év elején boldogan mutatta be Szabó Andrást, vagyis Csutit, mint élete szerelmét.

Két évvel később megszületett a Lévai Laci–Burai Krisztián szerzőpáros által jegyzett Búcsúzz el című nóta, melyben Kulcsár Edina énekel és egyértelmű, hogy korábbi szerelmének szólnak a nem éppen kedves sorok.

"Aljas voltál, átvertél

Megbánod, mit vesztettél

Többé nem veszlek vissza

Önző lelked nem tiszta

Most már szépen búcsúzz el

Aljas húzás volt lúzer

Inkább csendben tűnődj el

Szépen bánj majd a műnőddel"

A dalhoz készült klipet sajátossága, hogy komoly szerepet kapott benne Csuti is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.