Küzdenek a kapcsolatukért: Tápai Szabina és Kucsera Gábor házassága sosem volt zökkenőmentes

Fotó: Polyák Attila -
házasság válság Tápai Szabina Kucsera Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt napokban röppent fel az a pletyka, hogy Tápai Szabina és Kucsera Gábor házassága válságban van. A pár tagadott,  bár korábban a volt kézilabdázó azt nyilatkozta, a házasságuk egy hullámvasút. Most pedig az derült ki, hogy küzdenek a kapcsolatuk megmentéséért. 

Tápai Szabina és Kucsera Gábor házasságáról a barátaik vallottak: azt állították, hogy a pár kapcsolata válságba került. Ők azonban cáfolták ezt, habár azt a volt kézilabdázó bevallotta, hogy a házasságuk egy hullámvasút. Most ismét nyilatkozott kapcsolatukról egy ismerősük, aki azt mondta, a pár próbálja megmenteni a kapcsolatot.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor küzdenek a kapcsolatukért Fotó: Polyák Attila - Origo

Sosem volt zökkenőmentes az életük, több szakításon túl vannak, volt már szétköltözés is, de most megint úgy döntöttek, közösen dolgoznak a házasságuk megmentésén"

Blikknek

"Együtt laknak Veresegyházon a közös házukban, és dolgoznak azon, hogy helyre hozzák a kapcsolatukat" - mondta egy másik ismerős.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.