Az elmúlt napokban röppent fel az a pletyka, hogy Tápai Szabina és Kucsera Gábor házassága válságban van. A pár tagadott,  bár korábban a volt kézilabdázó azt nyilatkozta, a házasságuk egy hullámvasút. Most pedig az derült ki, hogy küzdenek a kapcsolatuk megmentéséért. 

Tápai Szabina és Kucsera Gábor házasságáról a barátaik vallottak: azt állították, hogy a pár kapcsolata válságba került. Ők azonban cáfolták ezt, habár azt a volt kézilabdázó bevallotta, hogy a házasságuk egy hullámvasút. Most ismét nyilatkozott kapcsolatukról egy ismerősük, aki azt mondta, a pár próbálja megmenteni a kapcsolatot.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor küzdenek a kapcsolatukértFotó: Polyák Attila - Origo

"Tényleg sok léket kapott már a hajójuk, de ott van nekik a három csodálatos gyermekük, akiket mindennél jobban szeretnek. Sosem volt zökkenőmentes az életük, több szakításon túl vannak, volt már szétköltözés is, de most megint úgy döntöttek, közösen dolgoznak a házasságuk megmentésén" - mondta az illető a Blikknek.

"Együtt laknak Veresegyházon a közös házukban, és dolgoznak azon, hogy helyre hozzák a kapcsolatukat" - mondta egy másik ismerős.