Kasza Tibi felesége, Darai Andi gyerekkora óta küzd a migrénnel. Számtalan kivizsgáláson van túl, számtalan kezelést próbált már ki, de egyik sem űzte el a sokszor kibírhatatlan fejfájást. Egy nagyon érdekes dolgot figyelt meg ezzel kapcsolatban: ha elutaznak, egyáltalán nem jön rá a migrén.

Manker már több sztorit hallott olyanokról, akik elköltöztek Magyarországról és megszűnt a migrénes fejfájásuk. Egy követője is arról számolt be, hogy az édesanyjának megszűntek a panaszai, miután Egyiptomba költöztek.

Kasza Tibiék külföldre költöznekInstagram

"Sosem titkoltuk, hogy tervezünk kétlaki életet, és ez most egy kicsikét fel is gyorsította. Az, hogy hét napból hatot olyan migrénnel töltök el, ami eszetlen. Elég nagy a fájdalomküszöböm, mert megszoktam, de nagyon-nagyon rossz. A kétlaki élet hamarabb fog nálunk kezdődni, mint ahogy szerettük volna" - közölte Manker a közösségi oldalán. Azt is elárulta, hogy Tibivel éppen a felderítés fázisában vannak, már keresik a helyet, ami ideális lenne számukra.

A kétlaki élet Manker számára azt jelenti, hogy elköltöznek valahova, és ha Tibinek munkája adódik, akkor ő hazajön. Szerették volna ezzel megvárni, amíg a gyerekeik iskolások lesznek, de a borzasztó fájdalmak miatt a költözést előre kell hozniuk. Andi számára fontos Andi az is, hogy a gyerekei ne úgy nőjenek fel, hogy azt lássák: az édesanyjuk folyton fekszik, és csendben kell lenniük, mert nem érzi jól magát.