Könnyek között született az énekesnő legújabb dala

Ress Hajni gyász szívverés új dal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő, Ress Hajni új dallal jelentkezett. Egy gyászhír miatt azonban csak könnyeivel küszködve tudott énekelni a stúdióban.

Hajni már alig várta, hogy megjelenjen legújabb szerzeménye, a Szívverés című dal. Az érzelmes, szerelmes dal feléneklését azonban tragédia árnyékolta be. A felvétel előtti napon kapta a tragikus hírt, hogy koronavírusban elhunyt egy közeli barátja - írja a Bors.

Ress Hajni Forrás: Instagram/Ress Hajni

"2021 a vírus okozta érzelmi és mentális küzdelmek, feldolgozások éve volt, mely még sokaknál tart. 2022 a kitisztított gondolatok éve, a ráébredésé, ezért is szántuk az újévre ezt a dalt. A Szívverés érzelmileg több síkon mozog, emberi kapcsolatokról szól, amelyek mély nyomot hagytak bennünk, és képesek változtatni rajtunk" – mesélte az énekesnő.

"A feléneklés előtt egy nappal vesztettem el egy hozzám nagyon közel álló személyt, aki a Covid áldozata lett" - folytatta. Elmondta, hogy borzasztóan megviselte a hír, és nehéz volt számára ilyen állapotban felénekelni a dalt. "Máig nem értem, honnan volt erőm, de hogy fentről kaptam, abban biztos vagyok, mert megszólalni is nehéz volt a fájdalomtól, nemhogy énekelni" – vallotta be Hajni.

"A fájdalmamat a producerem, aki egyben a dal szerzője, Szűcs Norbert előtt sem tagadhattam volna le, de rendkívül empatikus személye óriási segítség volt ebben a helyzetben. Hihetetlen, de végül a saját dalom segített a történtek feldolgozásban" – árulta el a Szívverés című dal társszerzője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.