"Olyan, mintha beteg lenne!" - Aggódnak a rajongók Szabó Zsófiért

Forrás: Szabó Zsófi/Instagram -
Szabó Zsófi szelfi sovány Shane Tusup Balaton beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi válása után életmódot váltott, rendszeresen sportolni kezdett, ennek köszönhetően pedig átalakult a teste. Nem csak vékonyabb, izmosabb is lett, ez azonban nem minden követőjének tetszik.

Szabó Zsófi és Shane Tusup a hétvégén a Balatonhoz kirádult, ahonnan egy fotót is posztoltak. A kép alatt elszabadultak az indulatok, többen beszóltak Zsófinak, hogy úgy néz ki, mintha beteg lenne - szúrta ki a Bors.

"Zsófi annyira megcsúnyult, amióta ilyen vékony. Régen szép arca volt, de most olyan, mintha beteg lenne" - olvasható a fotót mellett. "Zsófi már betegesen sovány!!!!" - írja egy másik kommentelő. "A túlzott fogyástól megcsúnyulnak. Ez a pasi sem tűri majd Zsófika rendetlenségét!" - vélekedik egy harmadik.

Nem csak a túlzott fogyás aggasztja Zsófi követőit. Pár napja egy érdekes komment jelen meg a műsorvezető közösségi oldalán, amiben azt állították, hogy az Interpol adatai szerint Shane Tusup egy szélhámos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.