Interneten próbál szerelemre találni az RTL Klub sztárja: "Engem is beszippantott"

Forrás: Görgényi Fruzsina/Instagram -
Görgényi Fruzsina párkeresés szerelem internet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Görgényi Fruzsina már az interneten is próbál szerelmet találni.

Görgényi Fruzsina azóta egyedülálló, hogy Vastag Csabával szakítottak valamivel több mint egy évvel ezelőtt. A színésznő már nyáron készen állt volna az új szerelemre, de az egyelőre nem érkezett meg az életébe, pedig már az internetes társkereséssel is próbálkozik.

Görgényi Fruzsina az interneten keres szerelemet Forrás: Görgényi Fruzsina/Instagram

"Engem is beszippantott ez az internetes társkereső, de nem űzök sportot ebből" - mondta Görgényi Fruzsina. Elárulta, nehéz eldönteni, mennyi időt is szerencsés szánni a beszélgetésre egy-egy találkozás előtt, de szerinte ezen kívül is rengeteg buktatója van az ilyen párkeresésnek. Ezért, amikor ő legutóbb randizni ment, vitte magával a barátait is.

Elmondta azt is, számára mi a legfontosabb egy férfiban: "Az, hogy intellektuálisan izgasson, és hogy kreatív legyen" - mondta az RTL Klub Reggelijében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.