Összegyűlt az összeg, amit Mila Kunis és Ashton Kutcher gyűjtött az ukrán háború menekültjeinek

Ashton Kutcher Mila Kunis Orosz-ukrán háború
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég Mila Kunis és Ashton Kutcher Instagram-videóban jelentették be, hogy segíteni szeretnének az orosz-ukrán háború menekültjeinek. A kitűzött összeg 30 millió dollár volt.

Két nap alatt gyűlt össze a 30 millió dolláros kitűzött összeg fele, amelyhez ők a saját vagyonukból 3 millió dollárral járultak hozzá. A teljes adomány összege pedig két hét alatt jött össze. A pár a közösségi oldalon tette közzé, hogy több mint 65 ezren adományoztak.

Meghatódtunk és hálásak vagyunk a támogatásért. Ez még nagyon messze van attól, hogy megoldódjon a probléma, de a közös erőfeszítésünknek hála, rengeteg embernek tudunk segítséget biztosítani, akiknek a jövője most kilátástalannak tűnik

– mondta Kunis, majd Kutcher hozzátette, hogy a munkájuk ezzel még nem ért véget, mert továbbra is megtesznek mindent, amit tudnak a menekültek megsegítésében.

Kunis egyébként Ukrajnában született, de még gyerekkorában költözött családjával az Egyesült Államokba.


Az orosz-ukrán háborúról cikkeinket ITT olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.