Radics Gigi: Egyszer tudtam sírva fakadni egy komment miatt, annyira ocsmány volt

Forrás: Radics Gigi/Instagram -
Palikék Világa by Manna énekesnő Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Radics Gigi volt a Palikék Világa by Manna Három Igazság című műsorának legutóbbi vendége. Az énekesnő mesélt karrierje alakulásáról, gyermekéről és párjáról is. Gigi azt is elárulta, hogy nagyon fiatalon kezdett el a zenéléssel foglalkozni, és ha kislánya követné őt a pályán, akkor aggódna érte, de támogatná.

Már most nagyon muzikális Radics Gigi kislánya. Az énekesnő Belláról is mesélt a Palikék Világa by Manna legutóbbi adásában. Gigi elárulta, várandósan annyira megbántotta egy gonosz komment, hogy el is sírta magát.

"Nem akarod belesodorni a gyerekedet abba a világba, ami néha eléggé piszkos tud lenni, nagyon félteném őt, de ha tényleg szeretné, akkor támogatnám benne" – válaszolta az énekesnő arra a kérdésre, hogy mit szólna hozzá, ha lánya is követné őt a pályáján. Gigi azt is elmondta, mit ért azon, hogy ez a világ „piszkos".

Radics Gigi Forrás: Radics Gigi/Instagram

"Eleve meg kell küzdeni azzal, hogy a származásomat nézve megkérdőjeleznek bizonyos emberek. Ezzel alapvetően nem szoktam foglalkozni, csak azt érzem, hogy az elmúlt időszakban ez sokkal erősebb, mint anno. Most a közösségi médiában erősen részt tudnak venni azok is, akik otthon ülnek és unatkoznak... Rengeteg mindennel tudnak bántani, nem csak a zenét illetően, az tényleg nem érdekel, ha azt mondják, hogy most nem annyira jó ez a dal, mondják csak el a véleményüket, nem mindenkinek tetszhet, amit csinálok, De amikor a személyemet kérdőjelezik meg, úgy, hogy nem is ismernek, és ocsmányságokat írnak, vagy amikor a gyermekemről írnak olyan dolgokat amik felháborítóak, vagy amikor a várandósságomról, az más. Egyetlen egyszer tudtam sírva fakadni egy komment miatt, az a várandósságom alatt volt, annyira ocsmány volt" – magyarázta Gigi, aki egy titkot is elárult magáról.

"Papírom is van róla, diszkalkuliás vagyok, de a pénzt azt meg tudom számolni"

– mondta nevetve az énekesnő, aki kapcsolatáról is mesélt Palikéknak.

"Ez az eddigi leginspiratívabb kapcsolatom. Azelőtt is művészemberekkel barátkoztam, de ő az, aki tényleg úgy tud motiválni a karrieremet tekintve, hogy menjek előre. Nyilván az embernek voltak olyan kapcsolatai a múltból, akik inkább lenyomják őt, mint felhúzzák. Nekem is volt ilyen, és az nagyon jó, pozitív dolog, hogy ő nem ilyen, hanem az ellentétje, és egymást tudjuk felfelé húzni" – árulta Gigi, aki csodálattal tekint szobrász párja művészetére.

A teljes beszélgetést IDE kattintva megnézheted.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.