Tóth Gabi boldog, hogy megadhatja lányának, ami neki nem adatott meg gyerekkorában

Tóth Gabi gyerekszoba gyerekkor család vallomás Tóth Vera gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A celeb a blogjában mesélte el, mit nem kapott meg gyerekkorában, amit ő már megadhat a kislányának.

Kétéves lett Tóth Gabi blogja, ebből az alkalomból engedett betekintést a kislányával töltött mindennapjaiba.

Krausz Gábor és Tóth Gabi https://www.instagram.com/gabor.krausz

Amellett, hogy elmesélte, hogyan zajlik náluk a hajmosás, és hogy Hannaróza már nem vesz fel akármit, amit rá akarnak adni, az is kiderült a bejegyzésből, hogy mivel Hannika már nem baba, saját szobát kap. Gabi gyerekkorában nővérével, Tóth Verával élt közös szobában, aminek szerinte megvannak az előnyei, de a hátrányai is, ezért mindig is vágyott legalább néhány saját négyzetméterre.

"Mi picike lakásban laktunk, és Verával közös, szintén picike szobánk volt. Ennek persze megvolt a jó oldala, de azért én mindig vágytam egy kis saját zugra. Három parányi négyzetméterre, amit én dekorálhatok kedvemre, ahol az én játékaim vannak. A hugicák sorsa az (pláne, ha nővérük van), hogy ami az övék, az általában korábban a tesójuké volt, úgyhogy igazából semmi nem csak az övék. Nem panaszkodom, mert a szüleink erőn felül adtak meg nekünk mindent, amit tudtak, de azért most anyaként elérzékenyülök attól, hogy mi a Krauszommal mennyi olyan dolgot képesek vagyunk megadni a lányunknak, amire mi esetleg csak vágytunk" - írta Tóth Gabi a blogjában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.