Kulcsár Edinát hazugságvizsgálatnak vetették alá: meglepő titkok derültek ki - Videó

Forrás: Kulcsár Edina/Instagram -
hazugságvizsgáló hazugságvizsgálat Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bátor döntésre szánta el magát a 2014-es Miss World Hungary győztes szépségkirálynője: az elmúlt időszakkal és a magánéletével kapcsolatos kényes kérdésekre egy valódi hazugságvizsgáló gépre kötve válaszolt.
Kulcsár Edina Forrás: Kulcsár Edina/Instagram

Kulcsár Edinát rengetegen támadták közelmúltbeli döntései miatt annak ellenére, hogy ő mindig igyekezett nyíltan és őszintén beszélni a körülötte zajló eseményekről. Válása Csutitól és a villámsebességgel érkezett G.w.M.-szerelem rengeteg rosszindulatú kritikát eredményezett.

A modell jó párszor megkísérelt tiszta vizet önteni a pohárba, ezt most újfent megpróbálta a 20 perc őszintén című műsorban. A vizsgálaton nem csak a magánéletéről, hanem életviteléről és különleges szokásairól is faggatták Edinát, akinek nyilván nem volt más választása, mint teljesen őszintén felelni minden kérdésre.

Ha kíváncsi vagy, hogy szerepelt a szépség a hazugságvizsgálaton, ne hagyd ki az alábbi videót!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.