Kulcsár Edina elárulta, boldogabb-e G.w.M. oldalán, mint két évvel ezelőtt

Forrás: Facebook -
boldogság G.w.M Kulcsár Edina boldog Szabó András Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina egy kérdezz-felelek játékot játszott követőivel, és a kétgyermekes anyuka többek között párkapcsolatáról is vallott.

Miután robbant a bomba, hogy Kulcsár Edina és G.w.M. egy párt alkotnak, a szerelmesek nem sokat mutatkoznak együtt. Sokan kíváncsiak Edinára, és arra, hogy érzi most magát a történtek után, hiszen rengeteg bántást kapott, mióta kiderült, hogy újra szerelmes.

Az Instagramon indított kérdezz-felelek játékban az egyik követője azt kérdezte tőle, hogy sokkal boldogabb-e, mint 1-2 éve, mert úgy tűnik. Edina erre ezt válaszolta:

"A boldogság összetett dolog. Sok dolog van még hátra, hogy minden nehézséget magam mögött tudjak, és teljesen önfeledten csak a boldogságban lubickoljak, de azért még így is azt mondom, hogy IGEN! Ha kifejezetten a párkapcsolati kérdésre gondoltál volna, akkor pedig nem 1-2 távlathoz viszonyítanám, hanem az eddigi életemhez"

-olvasható Edina Instagram sztorijában.

Forrás: Facebook

A héten derült ki, hogy G.w.M. és Nagy Melanie nem tudnak megegyezni a gyerektartásról. Egy közeli barátjuk úgy tudja, a zenész annak ellenére, hogy szerelmes, nagyon meg van zuhanva, és hiányoznak neki a gyerekei.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.