Csuti elhagyta az országot: ide utazott - Fotó

Forrás: Life TV -
utazás Szabó András Csuti Csuti Madrid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csuti igazán kemény időszakot tudhat maga mögött, így nem csoda, ha egy kis környezetváltásra volt szüksége.

Az év elején robbant a hír, hogy hosszas küzdelem után végül mégsem sikerült megmenteni Kulcsár Edina és Szabó András Csuti házasságát. A sztárpár a válás mellett döntött, és úgy tűnt, békében lezárják majd a kapcsolatukat, amikor kiderült, hogy az egykori szépségkirálynő egy másik férfi oldalán találta meg a boldogságot.

Csuti azóta egy hotelszobában húzza meg magát. Szállodatulajdonos barátja segített neki ideiglenes otthont találni, bár az üzletember szerint ez a helyzet mégsem pótolja az elvesztett otthon melegét.

Kulcsár Edina exférje viszont most egészen meglepő helyről jelentkezett be. Elutazott Madridba, amiről fotót is posztolt közösségi oldalára.

"Madrid állítólagos legszebb parkjában vagyok a Retiro-ban! Nem nagy, csak 120 hektár, ami ráadásul a 19. századig a királyi családé volt és csak ezt követően vált nyilvánossá a nagyérdemű előtt! Van bőven látnivaló, mögöttem egy csónakázó tó, lentebb sétányok, rózsakert no meg az árusok, tele komolyabbnál komolyabb gucci cuccokkal! Élvezem az ittlétet!" - írta a képhez. Persze nem kell megijedni, Csuti nem végleg hagyta el az országot, csupán néhány napra utazott el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.