"Közeleg a második tárgyalás" - közösségi oldalán üzent Janicsák Veca férje

Forrás: TV2/sajtoszoba.tv -
válás kislány Ladányi Jancsó Ábel Janicsák Veca gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Janicsák Veca és Ladányi Jancsó Ábel házassága véget ért, ám mindkettőjüknek fontos, hogy kislányuk a lehető legkevesebbet érzékeljen a változásból. Veca férje a közösségi oldalán üzent: közeleg a második tárgyalás.

Janicsák Veca februárban jelentette be, hogy férjével véget ért a házasságuk, de arról is vallott, hogy az elmúlt hónapokban megküzdött a méhnyakrákkal. Veca később azt is elárulta, hogy ő döntött a válás mellett. Most kiderült, hogy férjével hogyan osztották meg a gyerekük felügyeletét: az anyai teendőket továbbra is ő látja el, de Ábel is ugyanolyan része maradt a lányuk életének.

Janicsák Veca és Ladányi Jancsó Ábel Forrás: TV2/sajtoszoba.tv

"Attól függetlenül, hogy a válás mellett döntöttem, Emma élete továbbra is a megszokott rendszerben, ritmusban folytatódik. Mindkettőnk számára elsődleges szempont, hogy ő a jövőben is boldogságban és békességben nevelkedjen. A mindennapi anyai teendőket változatlanul én látom el, de Ábel is éppen annyira az élete része, ahogyan eddig is. Mindent megtesz azért, hogy minél több időt töltsön a lányunkkal, a munkája és a tanulmányai mellett" - mondta a Borsnak Veca.

Férje a válás bejelentése óta csak egyszer nyilatkozott. "Papíron még nem váltunk el, és szeretném, ha Veca tudomásul venné, hogy a kislányunknak apukája is van, akinek ugyanolyan jogai vannak, mint neki" - mondta akkor a többi között. Nemrég pedig közösségi oldalára töltött fel egy fotót, melyen az ő és a kislányuk keze látható. "Közeleg a második tárgyalás. Egy a fontos, a kislányom" - üzente Ábel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.