A sikert várta tőle, de csak a bukását hozta el az orrplasztika a Dirty Dancing sztárjának

Forrás: AFP, Getty Images -
Out of the corner orrplasztika Jennifer Gray Dirty Dancing életrajzi könyv Patrick Swayze önéletrajzi könyv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Gray világéletében orrplasztikaellenes volt, és bár anyja tinikorától arra biztatta, szabassa át az orrát, sokáig nem tette meg. Aztán mégis beadta a derekát. 

A színésznő a People Magazinnak Out of the Corner című önéletrajzi könyve megjelenése kapcsán adott interjút, melyben többek között arról is beszélt, hogy két orrplasztikai műtétje is volt, annak ellenére, hogy világ életében plasztikaellenes volt. Ám édesanyja már gyerekkorától arra biztatta, műtesse meg az orrát:

Jennifer Gray Forrás: AFP, Getty Images

A második orrműtétje utáni első nyilvános megjelenésén, egy filmpremieren azonban Michael Douglas nem ismerte fel, ezért elfordult a színésznőtől, aki ekkor azt érezte, hogy jellegzetes orra nélkül a világ szemében már nem ugyanaz az ember, nem egykori önmaga.

Bár eleinte Hollywoodot okolta, azóta rájött, hogy nem a filmipar száműzte őt, önmagától "ült be a sarokba". A könyve címe is erre utal, illetve arra a jellegzetes mondatra, melyet Johnny (Patrick Swayze) mond a Dirty Dancingben: "Senki nem ültetheti Babyt a sarokba!" - Nos, Baby, azaz Jennifer Gray úgy döntött, most előjön, és 62 évesen több terve van, mint valaha.

Patrick Swayze és Jennifer Gray a Dirty Dancingben AFP

Az interjúban a Patrick Swayze és közte lévő ellenszenvről is vallott. Elmondta, hogy nagyon nem volt meg köztük a kémia, noha szerelmespárt kellett játszaniuk. Normál esetben, ha két ember ennyire nem illik össze, akkor elköszönnek és mennek tovább, de itt ezt nem tehették meg. Ráadásul, miközben a rajongók azt várták volna, hogy az életben is imádják egymást, Swayze a feleségéért rajongott, és Gray is remekül megvolt Matthew Broderickel.

A Dirty Dancing egykori sztárja az interjúban azt nyilatkozta, hogy ha csak egy mondatot szólhatna még Swayze-hez, azt mondaná:

A színésznő teljes gőzzel készül a kultfilm új verziójára, melynek ezúttal is ő játssza el a női főszerepét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.