Kulcsár Edina őszintén elmondta, mit gondol Csuti új barátnőjéről: "Szeretnék mihamarabb megismerkedni vele"

Forrás: Facebook -
Gina G.w.M család Kulcsár Edina szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány héttel ezelőtt  Kulcsár Edina volt szerelmére, Csutira is rátalált a szerelem. Ezt természetesen Edina sem hagyhatta szó nélkül, elárulta, mit gondol volt férje új kapcsolatáról.

Néhány hete derült ki, hogy Csutira újra rátalált a szerelem. A kétgyermekes apuka nem sokáig rejtegette kedvesét, akit először Instagram-követőinek mutatott be.

A rajongók kivétel nélkül fejezték ki támogatásukat és jókívánságaikat az üzletember felé.

Sokan kíváncsiak voltak arra, mit szól Csuti új párjához Kulcsár Edina. Az édesanya nemrég megszólalt a témával kapcsolatban, elárulta, hogy nagyon nyitottan áll volt férje új párja felé.

Kulcsár Edina elárulta, mi a véleménye volt férje új barátnőjéről Forrás: Facebook

"Gratuláltam is neki a barátnőjéhez, szerintem nagyon szép lány. Remélem, hogy Csuti is megtalálta a hozzáillő társát. Biztos vagyok benne, hogy nem véletlen, ha ő esélyt ad valakinek, úgyhogy részemről üdv a családban, Gina!

Én nyitott vagyok, és szeretnék mihamarabb megismerkedni vele, hogy megbizonyosodhassak róla, jó kezekben lesznek a gyerekeim, ha majd vele is időt töltenek. Szerintem ehhez csak így, tiszta szívvel és normálisan lehet hozzáállni, legfőképp a gyerekek, de magunk miatt is"

- tette hozzá Edina.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.