Horváth Gréta műtét arcgyulladás orrműtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Gréta hosszú ideje küzd az orrsövényferdülésével, ami megkeseríti a mindennapjait. Az édesanya úgy döntött, hogy kés alá fekszik és megműtteti az orrát.

Horváth Gréta az elmúlt időszakban hatalmas átalakuláson ment keresztül, közel 20 kilótól szabadult meg és jobban érzi magát a bőrében, mint valaha. Most újabb nagy lépés előtt áll, az édesanya évek óta küzd arc- és homloküreg-gyulladással, ráadásul egy gyerekkori baleset is nyomot hagyott az orrán, így döntött kés alá fekszik.

"Gyakorlatilag orrcseppel létezem, mert az orrsövényferdülésem miatt nem tud ürülni a váladék az orromból, ami miatt minden nátha után homlok- vagy arcüreg-gyulladástól szenvedek. Ráadásul gyerekkoromban történt egy kis baleset: egy hózentróger csapódott az orromnak, ami miatt az egyik oldalon maradt egy kis dudor, így egyúttal ezt is megműttetem" – árulta el Gréta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.